Travbetting

Att spela på trav har nästan alltid varit något som ATG haft spelmonopol. ATG är en del av Svenska Spel, med undantaget att man bara sysslar med hästsport. Dagligen så finns det olika sorters spel som man kan spela på. Dessa omgångarna kallas för dagens dubbel och innebär att man kan spela på två olika omgångar. Tippar man på exempelvis rätt häst två gånger i rad så innebär det att man får in spelet och vinner. Det brukar oftast vara relativt höga odds när man spelar på hästar.

Oddsen beror oftast också på hur hästen har gjort för resultat under tidigare tävlingar. Dessutom brukar det finnas en rad olika parametrar att tänka på när man spelar på hästar. Exempelvis finns det vissa hästar som inte gillar att springa på olika underlag. Detta bör man har god kännedom om när man spelar på hästar. Vissa travspelare brukar inte ha den kännedomen om hästarna och dessa spelarna brukar därför förlora av just den anledningen, att de inte vet tillräckligt mycket.

Tillgängliga odds på trav

När man väljer att spela på trav så finns det otroligt många olika erbjudanden och odds att ta del av. Och även om ATG är väldigt stora som spelutbud i hästsporten så finns det även nu en rad olika spelbolag som erbjuder betting på hästar. Dessutom kan vissa spelbolag erbjuda en rad fördelar till den som är ny kund. Ett av dessa erbjudanden är exempelvis boostade odds.

Så hittar man ett så kallat boostat odds som man tycker ser ovanligt högt ut så borde man verkligen fundera om man inte ska lägga in en slant. Dessutom finns det vissa spelbolag som erbjuder riskfria spel. Ett riskfritt spel innebär att man får lov att spela på ett resultat där man inte riskerar att förlora en enda krona. Exempelvis kan de riskfria spelet vara på 200 kronor. Dessa 200 kronor kan man betta på vilken match eller vadslagning man vill. Det enda man riskerar med denna vadslagning är att vinna. Skulle exempelvis sitt odds inte gå in så får man automatiskt pengarna tillbaka.

Att hitta hästsports odds

Det finns idag ett bra mycket bättre utbud på internet än det någonsin har funnits. Dessutom får de flesta nya spelarna en välkomstbonus när de som nya kunder registrerar sig hos spelbolaget. Denna summa brukar vara på 100% vilket gör att man kan testa sig fram på många olika sporter och vadslagningar.

Vad man däremot bör tänka på och ha i åtanke är att dessa välkomst- & insättningsbonusar måste omsättas för att man ska kunna få ut riktiga pengar som man sätter in på kontot. Det som lockar de flesta däremot gällande trav och spel på ATG är att man vid sju rätt kan vinna en grym summa pengar. Det beror dock helt på hur många spelare som spelar och sedan inte får alla rätt.

Detta har spelbolaget tänkt på och därför gjort en egen så kallad ”pool”. Därför kan man även idag vinna riktigt stora summor med pengar genom att spela på ett spelbolag. Och när man summerar samtliga fördelar med att spela på trav via internet med att spela på på ett vanligt ATG-ombud så finns det både en välkomstbonus som är väldigt fördelaktig.

Dessutom finns det högre odds på internet i förhållande till de odds som exempelvis ATG erbjuder. Och skulle det vara så att man inte vill spela på just trav så behöver man inte ett till konto för att kunna spela. Hos dessa spelbolag finns nästan alltid ett casino och en sportsbook. På så vis kan man göra lite andra grejer under tiden, exempelvis spela på hockey online. Detta gör att man inte kommer tröttna eftersom det alltid finns något att vinna på.

Travsport har bra odds

Oddsen på trav är ofta betydligt högre än i exempelvis fotbollsmatcher. En av de största anledningarna till detta är att det är väldigt många hästar som springer. Om det exempelvis är 13 hästar som springer i ett lopp så förstår de flesta att det är väldigt svårt att just pricka in rätt häst. Men med rätt research så behöver det inte vara så himla svårt. Om man dessutom spelar på hästar via nätet så kan vi nästan lova att man hittar bästa oddsen där.