Hockeybetting

Många följer ishockeyligorna och har säkert även ett favoritlag som de gärna ser spelar. Att även kombinera sitt intresse för ishockey med att spela på sitt favoritlag ger lite extra spänning och krydda när man följer matchen.

Hockebetting fungerar ungefär som betting på fotboll med den skillnaden att den förstås vänder sig till de som är intresserade av ishockey. Man kan spela på elitserien och de flesta större ishockeyligorna varav NHL är en av de populäraste, efter elitserien.

Även här kan man spela på vinnare av ligan, ligans bästa målskytt, vinnande laget av en enskild match, matchresultat eller antal mål, utvisningsminuter med mera. Det finns en uppsjö varianter att spela på när det gäller ishockey.

Precis som med all annan betting krävs det att man är uppdaterad med den senaste information om lagen, statistik om tidigare möten och om det finns skador i lagen som kan påverka utgången. Denna information får man från spelbolagets hemsidor eller genom tv och tidningar.

Hos spelbolagen på nätet finner man de bästa oddsen och här kan man även kalkylera sina vinstchanser eller välja att spela ett system för större vinstchans. När man registrerat sig hos spelbolaget får man ett eget spelkonto som håller rätt på ens insatser och vinster. Man har även tillgång till egen statistik och information om de lag man är intresserad att spela på. Många spelbolag erbjuder även livesändningar av vissa hockeymatcher direkt över nätet vilket innebär att man live kan följa sitt favoritlag.

Under ishockey-VM sätter de stora spelbolagen upp specialsajter med den senaste informationen kring de lag som deltar. Här får man värdefulla tips och information som hjälper en att hitta sina bästa oddsspel.

Ishockey är en av de sporter där man erbjuds live-betting hos flera spelbolag. Detta innebär att man kan spela på exempelvis slutresultatet även efter att matchen har påbörjats. Då får man en chans att kunna bedöma hur lagen spelar innan man gör sitt oddsspel.