Hockeybetting

Att betta på hockey är väldigt roligt. Det kan exempelvis innebära att man sitter och tittar på en ishockeymatch som är favoritlaget i ligan. När ett lag är ett favorit lag så innebär det ofta att man följer och hejar på sitt lag genom varje säsong. Skulle det vara så att man ser att sitt lag inte alls spelar bra så kan det innebära att man på så sätt märker att de håller på att förlora.

Därför kan det vara bra att kanske betta på de andra laget som under matchens gång ser väldigt starka ut i såväl Power play, boxplay, i tacklingarna eller rent av under tekningarna. Dessa parametrar är ofta otroligt bra att tänka på när man lägger sitt bet. Ofta är exempelvis Power play en tid under matchens gång som ofta kan innebära att laget får det tufft att spel. Har man exempelvis ett bra Power play så kan det på så sätt innebära att laget kommer vinna matchen.

Betta på hockey

När man vill betta på hockey så finns det en rad olika ligor man kan välja på. Även om ishockeyn inte är lika stor sport i världen som fotboll så finns det ändå otroligt många ligor som erbjuder spel och liveodds.

När man bettar på hockey så finns det olika utbud beroende på vilken ligor man väljer att spela på. Om man spelar på en av de större ligorna som exempelvis NHL så finns det allt som oftast otroliga utbud att välja på. Dessutom kan man dela upp sina spel genom att spela på en speciell period. Det finns som bekant tre perioder i en ishockeymatch och därför är det väldigt viktigt om man som spelare väljer att betta med hjärnan och inte med hjärtat.

Om exempelvis ett lag har väldigt starka och stora spelare som är fysiskt överlägsna så kan det vara bra att spela på just de laget i den tredje perioden. Ofta brukar det innebär att motståndarlaget inte orkar prestera så bra i den sista perioden. Varpå sitt odds kan resultera i en stor vinst. Ju mer man som spelare kan om diverse lag, ju större är möjligheten att man vinner.

Här finns hockeybetting

Frågan som de flesta ställer sig är just den om var man kan betta på hockey. Svaret är enkelt. De flesta spelbolag har ett utbud inom de allra vanligaste sporterna. Det kan exempelvis handla om att spela på de allra vanligaste hockeyligorna som SHL, KHL och naturligtvis NHL. Detta utbud tillsammans med finska ligan brukar vara ett utbud som Svenska Spel erbjuder. Vill man däremot spela på de lite ovanligare ligorna så rekommenderas att man besöker ett spelbolag som erbjuder ishockeyspel.

Använd dator eller mobilen

Genom att ha olika ligor att välja på, samtidigt som man har en bred erfarenhet gällande ishockeyn generellt så ökar det ens odds. Detta finns oftast om man spelar betting och odds online via dator eller mobila enheter. Dessutom finns där en rad andra fördelar med att spela på hockey via nätet. En av dessa är att man allt som oftast får ett grymt erbjudande i exempelvis den insättningen man gör. Denna bonus kallas antingen välkomstbonus eller insättningsbonus. Den brukar vara på 100%. Innebär således att spelaren får dubbel insats på sitt konto av den insatsen man gjort på sitt konto.

Exempelvis om man väljer att sätta in 200 kronor på sitt spelkonto. Då innebär detta att spelbolaget gör detsamma, det vill säga sätter in ytterligare 200 kronor på spelkontot. Därför har man 400 kronor när man börjar spela på de utbud som spelbolaget erbjuder.

Som om inte det vore nog så har vissa spelbolag dessutom olika sorters erbjudanden som spelarna får under tiden de är kunder hos spelbolaget. Det kan innebära alltifrån höjda odds, till att man får extra pengar att spela för. Som om inte det vore nog så kan det ibland finnas kanonerbjudanden som exempelvis höjda odds på specifika matcher. Om exempelvis Växjö Lakers spelar match mot Malmö Red Hawks i en match som Växjö enkelt ska vinna. Oddset på att Lakers vinner ligger på ynka 1.20. Men Tack vara att spelbolag generösa så innebär det att man höjt oddset ytterligare till exempelvis 1.50. Detta gör att oddset är väldigt bra för dig.